Atac murdar la Regele Hagi

1
Cătălin Tolontan este un pitic diform și pământiu la față. Seamănă cu o figură hidoasă de la Muzeul de Ceară “Madame Tusaud” din Londra, deși eu l-am vizitat și parca nu am văzut nicio figura așa de urâta.

Pentru ca este bătut de Dumnezeu, Tolontan se hrănește din ura fata de ceilalți oameni, singurul lucru care ii dă satisfacție pe lumea asta. Este turnătorul de serviciu și toți despre care a scris au ajuns in pușcărie sau chiar au murit, ca tipul de la Hexipharma, ceea ce poate sugera că soarta lor era pecetluită dinainte, și Tolontan doar a primit ordin sa-i linșeze in presă.
Într-un articol din gsp.ro, pe care Tolontan nici măcar nu a avut bărbăția să-l semneze, pentru că el nici nu este bărbat, ci un pitic diform se aruncă cu zoaie in #RegeleHagi.
Este o murdărie de nedescris la adresa lui Gică Hagi, simbolul României, al Constanței, dar și al comunității macedonene. În același articol sunt batjocorite și obiceiurile și valorile noastre armânești.
De ani de zile asemenea șobolani au misiunea să distrugă valorile noastre, sa distrugă tot ce este românesc, sa distrugă stima față de sine a românilor și sa stârnească ura împotriva lor.
Nici nu este de mirare că după o asemenea campanie de spălare a creierelor dusă de ani de zile, criminalul de la mallul din Brăila, care a lovit oameni cu mașina, a declarat că îi urăște pe români și vrea sa-i omoare pentru că nu sunt ca oamenii din Suedia unde a stat el o vreme.
Fraților, de ajuns, nu mai putem înghiți asemenea mizerii! Să ne ridicam! Iar șobolanii de teapa lui Tolontan să se întoarcă in găurile de unde au ieșit!!
#CostanțaDragosteaMea💙💛❤️

http://m.timpul.info/articol/19567/atac-murdar-la-regele-hagi.html?fbclid=IwAR1iQeaI2RCw6lmiBIKxBp2zZMgr2OJdmwik8y4_3IF6NNutAP_kvRMpACg

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here