Am văzut furia majorității tăcute. Hai că se poate!

2

Spre surprinderea mea, articolul “Țara se vinde în fiecare zi. Dragnea a dat șeicilor terminalul de containere Constanta-Sud”, publicat pe site-ul meu www.nicoletaploscaru.ro AICI https://www.nicoletaploscaru.ro/tara-se-vinde-in-fiecare-zi-dragnea-a-dat-seicilor-terminalul-de-containere-constanta-sud/ a avut peste 21.000 afișări. Vedeți aici captura de pe Google Analytics. Este enorm, nu prea au atâtea vizualizări site-uri de pe primele trei locuri din topul site-urilor din România. Eu am făcut site-ul doar de doua luni.

Explicația acestui fenomen este una singură. Furia! Furia majorității tăcute! Românii s-au săturat!

Articolul menționat nu este neaparat despre corupție. Eu nu sunt magistrat ca să stabilesc faptele de coruptie. Însă fac politică. Iar articolul meu este despre trădare. Despre tradarea românilor și a interesului național românesc de către reprezentanții PSD.

Am scris cum statul român a construit terminalul de containere cu un credit de 120 milioane dolari împrumutat din Japonia și pe care l-am plătit noi toți. După care statul român nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să-l dea pentru operare firmei Dubai Ports printr-un contract de concesiune pe 15 ani. Termenul a expirat în aceasta iarna iar pe 4.02.2019 Dubai Ports a anunțat că statul roman i-a prelungit concesiunea pe alți 30 de ani, până în 2049.

Am mai scris și cum Liviu Dragnea a trimis-o pe premierul Dăncilă în Emiratele Arabe Unite ca să aranjeze afacerea cu șeicii.

Numărul neașteptat de mare de vizualizări arată revolta românilor! Românii nu s-au revoltat doar din cauza trădării, dar și a disprețului manifestat de PSD – pe care l-am declarat ocupant străin – față de poporul român.

Pentru că eu spun în gura mare ce gândesc în sinea lor mulți români, Pesediștii au început să mă atace, pentru început cu troli și conturi false de Facebook.

Trolul “Garcia” a postat pe site-ul meu un comentariu prin care își permite să mintă că Dubai Ports ar fi construit terminalul “de la zero”. Am remarcat disprețul de ocupant colonialist față de băștinașii inapoiati, adică noi, românii.

Iată ce și-a permis sa scrie această lepră pesedistă:

“Terminalul de containere l-au construit cei de la DP World de la zero și îl operează cu succes în Marea Neagră pentru că Românii nu sunt în stare să faca nimic în port. Ce s-a vândut mai exact, pentru că erau numai boscheți acolo înainte să vină DP World , ziceți mersi că așa a apărut și Constanța pe harta maritimă a traficului de containere că nu știa nimeni de noi înainte să vină acești arabi.”

De când am ridicat bolovanul de pe mușuroiul de furnici și am ieșit la luptă, Pesediștii și-au ieșit din minți și vor să mă intimideze să nu mai scriu, să nu mai emit mesaje politice pe pagina mea oficială de Facebook și pe site-ul meu www.nicoletaoscaru.ro.

Trolul pesedist “Cătălina Mihăilescu” mă sfătuiește “să fac ceva notabil” deoarece “câteva articole fără succes nu vor salva Constanța”. Dar dacă nu fac nimic notabil, iar articolele mele sunt fără succes, atunci de ce se agită? Și noțiunea de succes este foarte relativă. Comparativ cu pagina de Facebook a Rihannei e clar că nu am succes, dar la nivelul Constanței, DA! Am succes!

Postarea mea “La PSD Constanța mama proștilor este mereu gravidă” a trecut deja de 1000 like sau 1k. Am mai multe postări pe pagina mea de Facebook cu articole de pe site despre activitatea primarului Decebal Fagadau și a PSD Constanța care au trecut de 1-1,2k, pe care le găsiți pe pagina mea.

Pagina mea oficială de Facebook are deja 6.485 de urmăritori deși am înființat-o doar de două luni. Pagina lui Decebal Fagadau are 12.630 urmăritori. Dar pagina lui Făgădău este înființata de câțiva ani, a trecut prin campaniile electorale pentru alegerile parlamentare și locale. S-au băgat mulți bani pentru promovare în pagina lui Făgădău și îi dau like sute și mii de salariați din Primărie și companiile, regiile și administrațiile din subordine, ca să vadă “șeful”. La fel i-au dat like lui Făgădău sute sau mii de membri PSD din Constanța dar și alte organizații județene.

Dar îl voi întrece în curând pe Făgădău. V-am mai spus că ajunge o maciucă la un car de oale. Și constănțenii sunt interesați de mesajele mele, pentru că spun adevarul și spun ce gândesc oamenii. Propaganda fără sare și piper de pe pagina lui Făgădău nu interesează pe nimeni. Spre comparație, pagina PNL Constanța Facebook are doar 6.424 urmăritori, adică mai puțin decât pagina mea.

Un trol cu pseudonimul “Maria Popescu” a scris pe pagina mea de Facebook ca sunt “extrem de agresiva”. M-a făcut să zâmbesc. Ăștia chiar nu știu cât de agresiva pot fi, mai ales când este vorba despre interesul public.

Eu voi merge neabătut pe drumul meu, fără să mă las intimidată. Pentru că lupt, nu mă ascund!

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care sunteți alături de mine sub orice formă, tuturor celor care interacționați fără teamă cu pagina mea de Facebook sau vizitați site-ul meu www.nicoletaploscaru.ro

Voi sunteți puterea mea și asta mă face să merg înainte.

Hai Constanța❗️Hai România❗️

#ConstantaDragosteaMea💖

2 COMENTARII

  1. Nicoleta, esti port-stindardul nostru. Te apreciez, esti o adevărată constanteanca. Ar trebui cate un pic, să încercăm fiecare să ieșim din inerția călduță în care ne-am afundat mai bine de 15 ani.

  2. Felicitări!
    Numai devoalând nenorocirile făcute de această hoardă turbată numită PSD-ALDE-UDMR, cât mai mulți dintre români vor realiza că prosperitatea și bunăstarea acestui popor, democrația adevărată, se pot regăsi în cu totul alte opțiuni politice și că îi vor convinge că la următoarele seturi de alegeri să iasă masiv la vot.
    Succes in demersurile pe care le faceți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here