Am demonstrat că se poate face din rahat bici. L-am făcut vedetă pe Făgădău!

0

Primarul Constanței, Decebal Fagadau, este un șters, un individ mediocru și cenușiu. Nici prea deștept nu este, ca să mă exprim astfel. Moartea pasiunii, ce mai!🤦🏻‍♀️ Dacă-l vezi pe stradă nici nu-l recunoști.🤷🏻‍♀️ Pentru un politician asta nu e bine deloc. Însă a dat a dat norocul peste el. Pe pagina mea oficială de Facebook Fagădău trăiește o nouă viață.🙋🏻‍♂️ L-am transformat într-o vedetă flamboaiantă.🕺🏻 Acum lumea îl urmărește cu aviditate. De exemplu, postarea mea cu articolul “Decebal Fagadau, dacă ești om și nu maimuță, du-te și te împușcă!” a primit peste 1000 “îmi place” de la fanii lui Fagadau, care îl urmăresc pe pagina mea!

Încă o postare, “Fagadau, du-te la Biserica! Te ajută cu Cazinoul!” a trecut de 1000 “îmi place”.    Postarea “Constanța este pe mâna ignoranților și înapoiatilor! De ce Oradea poate și noi nu?” are 962 “îmi place” și sper să mai crească.
Ar putea să treacă acest prag, de 1k încă o postare de pe pagina mea, ce conține cugetările profunde ale făgădăului, anume aceasta: “Nu am nicio problema ca din loc în loc pavajul să fie ciobit. Ne dă un aspect de…un aer de oraș istoric”. Postarea are 827 “îmi place”.    Îl popularizez pe primarul Constanței din motive umanitare, așa că nu am nevoie de mulțumirile lui.☺️
Hai Constanța❗️Hai România❗️💙💛❤️

#ConstantaDragosteaMea💖

Update 1: Postarea “Constanța este pe mâna ignoranților și înapoiatilor! De ce Oradea poate și noi nu?” a trecut de 1000 de aprecieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here