A sosit timpul să le cer socoteală tuturor parlamentarilor de Constanța

2
parlamentarilor de Constanța

A sosit timpul să le cer socoteală tuturor parlamentarilor de Constanța, fiecăruia în parte, cu nume și prenume, indiferent de partidul care i-a trimis in Parlament.
Mi-am revenit după toate evenimentele sociale de Sfântul Nicolae de la sfârșitul săptămânii trecute, hotărâtă să revin în spațiul public, să mă implic in problemele Cetatii.
Pe 1 Decembrie am sărbătorit 100 de ani de la Marea Unire de la 1918, iar pe 8 Decembrie Ziua Constituției, pe care au jurat să respecte și să o apere toți parlamentarii, inclusiv cei de la UDMR.
În această perioadă de mare emoție națională, UDMR ne-a sfidat pe toți depunând un proiect de lege conținând mai multe prevederi anticonstituționale, printre care și “autonomia specială” a județelor unde ungurii trăiesc într-un număr semnificativ. UDMR a prins momentul că PSD a pierdut majoritatea la Camera Deputaților prin dezertarea a 4 deputați pesediști la partidul lui Ponta. Dragnea s-ar putea lăsa șantajat și ar fi in stare să vândă Țara pentru a-și păstra funcția. Deja v-am arătat cum Diana Tușa, o deputată PSD din camarila lui Dragnea scrie articole cu pseudonim pe site-ul de știri al soțului său și pregătește terenul pentru trădare, pretinzând că ONU ar cere României să adopte proiectul de lege udemerist.
Proiectele devin legi după ce sunt votate de deputați și senatori.
în consecință, am decis să scriu fiecăruia dintre parlamentarii de Constanța și să le solicit sa-mi răspundă simplu și clar, fără să mă aburească, dacă vor vota pentru adoptarea sau pentru respingerea proiectului UDMR, în cazul în care proiectul va ajunge să fie supus la vot.
Este dreptul meu de cetățeană a României și a Constanței să le cer socoteală și înțeleg să-mi exercit acest drept, din moment ce se cheamă ca parlamentarii mă reprezintă pe mine. Este ca în business când acționarii cer socoteală managerului căruia i-au încredințat afacerea. Vă voi ține la curent despre acest demers al meu.

Iubiți România! Iubiți Constanța!

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

2 COMENTARII

  1. Totul e foarte simplu : o lege prin care să fie considerate ilegale partidele constituite pe criterii etnice. Și pot merge unde doresc ei :ONU,UE ,NATO ș.a. Pot pleca în schimb fără restricție în țara vecină,dar să plece toți că să nu mai vină Orbanul vecin să le mângâie capetele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here