Marcel Ciolacu și Decebal Făgădău vor să transforme PSD într-un fel de USR

0

Odată cu congresul de sâmbătă, PSD și-a făcut operație de schimbare a sexului. Noua echipă de conducere a lui Marcel Ciolacu, din care face parte și primarul Decebal Făgădău, va transforma PSD într-un fel de USR. PSD le face pe plac ambasadelor și multinaționalelor, ca să nu-l mai împiedice să ajungă la putere.
Iată ce a anunțat Ciolacu la Congres:
– Vor reprezenta cu prioritate “clasa de mijloc”. Adică s-au lepădat de pensionari, de muncitori, de salariații statului. S-au lepădat de popor!
– Vor “să ajute multinaționalele din România să facă profit”. Adică vor să înstrăineze ce-a mai rămas din resursele naturale și să sugrume capitalul românesc!
– “Vor fi cooptați specialiști externi, care vor defini cadrul și regulile de selecție pentru membrii Consiliului Național”. Adică PSD va fi condus din străinătate, de “experți” străini.
– “Trecerea de la un partid conservator la un partid modern european. PSD se va desprinde de conceptele anacronice si va cultiva valorile împărtășite de stânga europeană”. Adică PSD va fi împotriva valorilor tradiționale ale poporului român, credința, limba, istoria, identitatea națională. Se vor întoarce împotriva Bisericii. Vor promova ideologia sexuală, ateismul, eco-marxismul etc.
– “PSD va pleda pentru o abordare responsabilă a fenomenului globalizării”. Adică PSD a devenit agent al globalizării si va distruge ultimele rămășițe de suveranitate națională ale României. PSD a devenit oficial antinational și anticreștin. De fapt așa au fost de când au apărut. De când au furat revoluția și au dat lovitura de stat din 1989 cu Iliescu, Silviu Brucan, Petre Roman, Gelu Voican s.a. Petre Roman a distrus industria românească zicând că este “un morman de fiare vechi” și a desființat 4 milioane de locuri de muncă. Acum Roman este nr 1 pe lista de candidați pentru Consiliului General București a PSD.
Ma adresez celor care își mai puneau speranțele în PSD:
Dragii mei, PSD nu vă reprezintă. Nu are nicio treabă cu poporul, cu oamenii de rând. Nu vă reprezintă Stroe Felix, multimilionar din Topul Forbes al bogătașilor din România și nici segeata lui, Decebal Făgădău.
– Dacă vreți sa votați un candidat care este din popor și pentru popor;
– Dacă vreți să votați pentru demnitate națională, credință și valori;
– Dacă vreți să votați pentru capitalul românesc;
– Dacă vreți să votați pentru dreptate și protecție socială, pentru o viață mai bună și mai demnă,
Atunci aveți o singură alegere!
Nicoleta Ploscaru Primarul Constanței!
Pentru că important este omul, nu partidul!
Împreună scriem istorie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here