1,6 miliarde de euro care nu mai ajung la Constanța!

1

Liviu Dragnea a înjunghiat Constanţa pe la spate.🔪 Dintr-o lovitură el a deturnat 1,6 miliarde euro din care o mare parte ar fi intrat în economia oraşului. Şmecherașul de Teleorman a făcut asta prin trucarea licitaţiei pentru atribuirea contractului de construire a patru nave militare tip corvetă pentru marina militară, pentru care s-au alocat 1,6 miliarde euro. Aceştia sunt bani de la buget, banii ţării, nu sunt din conturile offshore din Brazilia sau din conturile teleormănene ale firmei Teldrum, ca să-i poată cheltui Dragnea după cum îl taie pe el capul, fără să dea socoteală nimănui. Pe 12.01.2019 se va anunţa rezultatul care va fi întors din pixul lui Dragnea. Cea mai bună ofertă este a firmei Naval din Franţa care ar fi construit corvetele la Şantierul Naval Constanţa. În schimb va fi declarată câştigătoare firma olandeză Damen, conform combinaţiilor lui Dragnea, spulberând speranţele constănţenilor de a vedea că intră bani în economia devastată a oraşului.

Ofertele s-au depus în noiembrie 2018, de către firma olandeză Damen, care deţine Şantierul Naval Galaţi şi a primit şi managementul de la Şantierul Naval Mangalia, deşi statul român e acționar majoritar, de italienii de la firma lui Berlusconi, Fincantieri, care deţine Şantierele Navale din Brăila şi Tulcea şi de către grupul francez Naval, care a încheiat un parteneriat cu Şantierul Naval Constanţa.

Comisia de licitaţie a deschis ofertele:

Naval – 1,2 miliarde euro

Damen – 1,25 miliarde euro

Fincantieri – 1,34 miliarde euro

Deci Naval ar fi trebuit să câştige, pentru că a depus oferta cea mai ieftină. Dar câştigătoarea va fi Damen. De fapt Damen nu ar fi meritat nici locul 3 dacă s-ar fi luat în considerare în mod cinstit oferta italienilor de la Fincantieri, adică avantajele pentru statul român din oferta lor privind transferul de tehnologie precum şi contractul de offset.

De ce Olanda şi nu Franţa sau Italia?

La achiziţiile pentru Apărare întotdeauna contează considerentele politice, pe lângă oferta financiară. Pentru aceasta ar fi trebuit să preferăm Franţa sau Italia, a doua şi a treia putere din UE după plecarea Marii Britanii. Una e să se supere pe tine Olanda şi alta să se supere cele două mari puteri. Salvini de la Lega, conducătorul de facto al Italiei este furios, mai ales că a fost în România pentru a susţine oferta Fincantieri şi acum vede că pesediştii au râs de el pe la spate. Italia este al doilea partener comercial al României, este primul investitor străin după numărul de firme înregistrate în România, iar în Italia se află 1,2 milioane cetăţeni români. Să nu uităm nici că răzbunătorul Salvini este un mare prieten al lui Orban Viktor. Dragnea atrage nori negri asupra României. Franţa, la rândul ei, conduce UE în tandem cu Germania. Deja presa franceză spumegă din cauza ţepei pe care Dragnea se pregăteşte să o dea firmei Naval şi pune în discuţie parteneriatul strategic dintre România şi Franţa. https://www.g4media.ro/scandalul-corvetelor-militare-presa-franceza-acuza-guvernul-psd-si-pe-liviu-dragnea-ca-favorizeaza-compania-olandeza-damen-in-dauna-naval-group-care-ar-avea-o-oferta-mai-buna.html
Din câte am auzit în piaţă, Dragnea nu pentru şpagă a preferat oferta olandeză, deşi când e vorba de şpagă şi Dragnea “Never say never/Niciodată să nu spui niciodată”, vorba lui J.R. Ewing din serialul Dallas. Dragnea face praf atât economia Constanţei cât şi relaţiile internaţionale ale României din interes pur personal. Este şantajat în problema Justiţiei şi a Ordonanţei pentru amnistie şi graţiere, prin care vrea să scape de a doua condamnare, de către olandezii care fac pe justiţiarii, şi în special de către socialistul Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene (foto). Timmermans a făcut un raport deosebit de ofensiv la adresa României pe temele corupţiei şi statului de drept, iar raportorul Comisiei de la Veneţia, care de asemenea a criticat România în raportul său este tot un olandez. Liviu Dragnea vrea să scape, şi pentru asta a negociat interesul naţional şi le dă olandezilor contractul pentru corvete nenorocind Constanţa.

Apărarea Naţională pe mâna ciudaţilor lui Dragnea🤡🤡🤡

În aceste vremuri tulburi pe plan internațional, asigurarea apărării României este mai importantă decât oricând. Pentru aceasta, ţara noastră face mari sacrificii. România s-a conformat deciziilor summit-ului NATO de la Wales şi a acceptat să cheltuiască anual 2% din Produsul Intern Brut (PIB) pentru apărare în următorii ani. Este un efort de peste 10 miliarde euro pentru românii muncitori care plătesc taxe şi impozite la stat, cu gândul că strâng cureaua dar măcar se consolează că România este apărată şi va fi în siguranţă.   Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi-a bătut însă joc de interesul national suprem, adică de apărarea naţională. Şi-a bătut joc şi de cei 10 miliarde euro pe care-i va lua de la gura românilor. Pentru a împărţi după bunul plac banii românilor adunaţi la bugetul Apărării el a numit, ca demnitari, civili în fruntea MApN, o adevărată galerie de ciudaţi, cu gândul că îi va putea manipula uşor în interes personal. Aceştia sunt un specialist în agricultură, un bibliotecar, un sfertodoct şi un alcoolic, la fel de periculoşi pentru Apărare ca o maimuţă care se joacă cu o grenadă pe care i-a pus-o în mână un iresponsabil. Iată mai jos menajeria adusă de Liviu Dragnea la Apărare.👇🏻

Ministrul penticostal al Apărării crede că românii ortodocşi sunt spurcaţi😳😡

În Guvernul Grindeanu, Dragnea l-a pus ministru al Apărării pe Gabriel Benjamin Leş. Acesta nu a avut alte locuri de muncă decât cele oferite de partid, adică viceprimar, subprefect şi senator, deci un politruc fără o ocupaţie precisă, dependent 100% de partid. Leş se mai pricepe oarecum la agricultură, pentru că PSD l-a numit director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) pe judeţul Satu Mare. Pentru cerinţele PSD, Leş este perfect, pentru că se pricepe la orice, mai puţin la Apărare. Un profil de slugă de partid tocmai potrivită să împartă 10 miliarde euro conform intereselor stăpânului său Dragnea.

Eu îi respect pe compatrioţii noştri penticostali la fel ca pe ceilalţi oameni şi chiar îi simpatizez, pentru că am combătut cot la cot cu ei în timpul referendumului pentru redefinirea termenului familie în Constituţie, însă ministrul Leş nu este penticostal, ci doar tâmpit.

Pe 4.05.2017 Gabriel Benjamin Leş s-a deplasat împreună cu premierul Sorin Grindeanu în Israel. Un punct important în program a fost vizita la Birerica Românească din Ierusalim, România fiind una dintre puţinele ţări binecuvântate de Dumnezeu cu un lăcaş de cult în Ţara Sfântă. Miza vizitei la Biserica Românească a fost aceea că Patriarhia Română şi Patriarhia Ieuraslimului s-au aflat într-un conflict grav din cauza acestui aşezământ, pentru că grecii hoţomani din Patriarhia Ierusalimului vor doar ei să încaseze venituri de pe urma pelerinilor creştini. Patriarhia Ierusalimului se află sub autoritatea guvernului israelian care îşi dă avizul pentru numirea patriarhului, iar vizita înaltei delegaţii româneşti la lăcaşul sfânt românesc unde a avut loc întâlnirea premierului Grindeanu cu arhimandritul Teofil Anăstăsoaie, reprezentantul BOR la Locurile Sfinte ar fi fost un semnal puternic pentru israelieni că Biserica Românească din Ierusalim este un obiectiv important pentru statul român.

Gabriel Benjamin Leş a refuzat să intre în Biserica Românească pe motiv că este ortodoxă!! Pe durata întâlnirii dintre Grindeanu şi arhimandritul Anăstăsoaie Leş s-a învârtit pe afară.🤸🏻‍♂️ Acest prostovan, că nici măcar fanatic religios nu-i pot spune, nu are ce căuta în funcţia de ministru dacă nu a înţeles că nu era vorba despre religie, ci despre geopolitică. Atitudinea lui a fost jignitoare şi pentru majoritatea populaţiei, care este ordodoxă şi mie personal mi se pare revoltătoare prin prostia ei. Eu sunt fiică de preot ortodox şi absolventă de Teologie, dar când mă invită fraţii şi surorile mele de origine tătară şi turcă pe la sărbătorile lor, mă duc întotdeauna cu drag. Primul general turc musulman din armata română este Gelaleddin Nezir sau Gelu, pentru prietenii din Cernavodă, un dobrogean care ne face cinste. Anul trecut, generalul Nezir a primit înalta misiune de a organiza funeraliile Maiestăţii Sale, Regele Mihai I, misiune îndeplinită impecabil. Cum ar fi fost ca generalul Nezir să refuze misiunea pentru că nu dorea să asiste la slujba religioasă de înmormântare din Piaţa Palatului Regal din Bucureşti, ori să refuze să intre în Catedrala Patriarhală unde s-a mai slujit odată, pe motiv că este musulman?!?! Vă daţi seama ce tâmpit este acest Leş?🤯  În fotografie îl vedeţi pe Leş la Biserica Penticostală din Bistriţa.

Bibliotecarul Mihai Fifor a declanşat un conflict politico-diplomatic din prostie🐔

Fifor este tot un politruc care se pricepe la toate, mai puţin la Apărare, la fel ca Gabriel Benjamin Leş. El a avut locuri de muncă unde a fost numit politic, calitatea sa fiind acea de nepot al baronului PSD de Dolj. A fost numit director la Centrul pentru conservarea şi promovarea culturii tradiţionale şi la Muzeul Oltenia din Craiova, ambele aflate în subordinea CJ Dolj, condus de unchiul Prioteasa. Fifor a mai fost senator, secretar de stat şi ministru. Ca ministrul al Apărării a declanşat o controversă internatională. Propaganda rusească minte că scutul defensiv antirachetă de la Deveselu ar putea lansa rachete. Din prostie, bibliotecarul Fifor le-a ridicat ruşilor mingea la fileu şi a debitat inepţia că la Deveselu am avea rachete balistice. “Mulţumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan”, a afirmat secretarul ambasadei Rusiei la Bucureşti, Pavel Alekseenko, într-o postare pe Facebook, referindu-se la declaraţiile prosteşti ale lui Fifor. https://www.mediafax.ro/politic/reactia-unui-oficial-rus-la-gafa-lui-mihai-fifor-privind-existenta-rachetelor-balistice-la-deveselu-multumesc-pentru-adevarul-spontan-17378524

Liviu Dragnea s-a hotărât să scape de Fifor pentru că acesta trecuse de partea puciştilor din PSD care încercaseră să-l schimbe de la conducerea partidului. Crezând că premierii români sunt numiţi de la Washington, Mihai Fifor s-a apucat să se gudure pe lângă americani şi să le promită marea cu sarea dacă va fi numit prim-ministru. Grijuliu să nu-i supere pe americani prin remanierea lui Fifor, considerat de-acum pro-american, Dragnea l-a adus înapoi pe Gabriel Benjamin Leş, care mai fusese ministru al Apărării în Guvernul Grindeanu şi fusese remaniat de “competent” ce era. Leş a fost reşapat de Dragnea pentru că este penticostal şi legat de cercurile neo-protestante din SUA influente pe lângă Casa Albă şi prin această numire Dragnea a crezut că le trece supărarea americanilor pentru remanierea lui Fifor.

Un secretar de stat la MApN sfertodoct şi altul alcoolic

Vi se pare că Vasilica Viorica Dăncilă este limitată după cum vorbeşte? Înseamnă că nu l-aţi auzit pe Mircea Duşa, fost ministru al Apărării, secretar de stat la MAPN, până în septembrie 2018 când a fost numit prefect de Mureş. În iunie 2013 un autocar cu turişti români a căzut într-o prăpastie în Muntenegru, zeci de oameni fiind ucişi sau răniţi. Cu această ocazie, în calitate de ministru al Apărării, Mircea Duşa a declarat presei: “Trupurile neînsufleţite ale cadavrelor celor decedaţi vor fi aduse în ţară cu un avion Spartan”. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-15072121-pleonasmele-ministrului-apararii-mircea-dusa-trupurile-neinsufletite-ale-cadavrelor-celor-decedati.htm

Duşa, la fel ca şi ceilalţi pesedişti numiţi la Apărare, este un activist de partid tipic. Atât în perioada comunistă cât şi ulterior, până în 2004, a activat în administraţia locală din Judeţul Harghita, ajungând apoi deputat şi ministru.

Un alt secretar de stat, căruia nu-i dau numele pentru că îmi este ruşine de ruşinea lui, este un beţivan notoriu. Cu puţin timp înainte de remanierea lui Fifor, secretarul de stat s-a prezentat la şedinţa Colegiului Director al MApN beat mort.🥴Ministrul Fifor l-a invitat afară din sală şi pentru că beţivanul a refuzat să plece a chemat paza să-l evacueze cu forţa. Pentru a se opune evacuării, secretarul de stat respectiv şi-a legat cravat de microfonul din faţa lui.🤦🏻‍♀️

Până la urmă, beţivul este chiar simpatic, pentru că are o latură umană, pe lângă figurile cenuşii ale paiaţelor puse de Dragnea. Uitaţi-vă în poza de mai sus ce mutră de cioclu are Fifor.

Cam ăştia sunt oamenii puşi de Dragnea să împartă la ordinul lui 10 miliarde euro în următorii cinci ani pe cheltuieli de Apărare, timp în care auzim din gura lor discursuri sforăitoare despre flancul estic al NATO, despre conflictele îngheţate de la Marea Neagră care ne pun în pericol şi altele asemenea. Dragnea şi-a pus menajeria de ciudaţi la Apărare pentru că aceştia îl ascultă orbeşte.

PSD este ocupant strain în Constanţa

Pe mine m-a interesat acest subiect doar din motivul că am sperat să intre mulţi bani în oraş, dacă Şantierul Naval Constanţa, în parteneriat cu Naval, ar fi prins această lucrare. Constanţa şi economia sa au fost distruse. Gândiţi-vă numai că din 1990 până acum între 70.000 şi 100.000 de locuitori au parasit Constanţa. PSD a făcut mult rău oraşului meu iubit. Miniştrii pesedişti Novac şi Mitrea au prăduit mai multe vapoare decât Băsescu. În 1990 aveau brevet de navigator 37.000 de constănţeni. Acum toţi aceşti oameni au fost lăsaţi fără demnitate şi fără mijloace de trai. Vedeţi şi dezastrul în care se află Constanţa după vreo 15 ani de mandat ai lui Mazăre şi 4 ani cu Făgădău. Trucarea licitaţiei cu corvetele, de 1,6 miliarde euro, este ultima lovitură pe care PSD o dă Constanţei. Dar PSD nu este ceva de pe altă planetă, sau din Teleorman ori de la Bucureşti. PSD se află în Constanţa, are deputaţi, are senatori, a avut-o pe Sevvil Shaideh viceprim-ministru şi pe Felix Stroe ministrul Transporturilor. L-aţi auzit pe careva să facă lobby pentru Constanţa, să-i explice şefului Dragnea de ce este vital pentru constănţenii care i-au trimis în parlament contractul de 1,6 miliarde? Nu, nu i-aţi auzit. Pentru că sunt nişte slugi amărâte. Uitaţi-vă cum arată PSD Constanţa în poza de sub titlu, cu tabloul lui Dragnea pe perete, ca pe vremea lui Ceauşescu şi cu mutrele alea de slugi!!!

De acum PSD este ocupant strain în Constanţa. Niciun constănţean să nu mai colaboreze în niciun fel cu ei şi să nu-i mai voteze. Constanţa poate reveni la viaţă doar dacă se va elibera de ocupantul străin PSD!

Sus inimile❗️💙💛❤️ Vom învinge❗️

Iubiţi Constanţa❗️ Iubiţi România❗️🇷🇴

#ConstantaDragosteaMea💙💛❤️

1 COMENTARIU

  1. PSD s-a bazat tradatorii de tara Nicusor Constantinescu si Radu Mazare care au fost protejati de FSB infiltrat in zona de litoral. Au avut si protectia lui Teodosie cel vandut, un tradator al Romaniei crestine, cuprins de lacomie, mare prieten cu necredinciosul Adrian Nastase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here