A înnebunit Dragnea: PSD și cu sufletul în Rai și cu LGBT

0

Liviu Dragnea simte că se strânge funia la par și și-a pierdut mințile.🤯 El și consultanții lui străini nu mai știu ce șarlatanii să mai inventeze ca să zăpăcească lumea, în încercarea disperată de a se agața de putere. De unde se dădeau “suveraniștii”, “naționaliști” și “tradiționaliști” acum s-au sucit. Nu se mai luptă nici cu George Soros și nici nu mai susțin familia tradițională.

Pe pagina organizației de tineret a PSD, tsd.ro suntem informați că junii pesediști lansează dezbateri publice cu titlul “gay e ok” pentru promovarea drepturilor LGBT sau “hugs not drugs”, adică pe românește “îmbrățișări nu droguri” care de fapt vizează legalizarea drogurilor ușoare, care la noi conform legii sunt droguri de mare risc, nu sunt droguri ușoare. La adolescenți, aflați în creștere, marijuana afectează grav sistemul psiho-somatic care încă nu este pe deplin dezvoltat.

Junii pesediști mai vor și legalizarea prostituției. Au înnebunit de tot, iată că nici nu mai vorbesc românește, PSD s-a englezit ca o Coana Chirița.

Poate vor să atragă alegătorii USR, dar nu mă interesează. Nu-mi pasă de zvârcolirile lor și nici nu sunt analist politic să comentez aiurelile lor. Eu știu una și bună, că PSD e un partid antinațional și deosebit de toxic.

Eu mă bat cu ei și îi voi mătura, mai ales din Constanța, orașul unde trăiesc și pe care îl iubesc.

Românii se ridică❗️

Hai Constanța❗️Hai România❗️🇹🇩

#ConstantaDragosteaMea💖

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here